FAQ - Meest gestelde vragen

Waar kan ik voor vragen terecht?
Als winkelier kunt u op “Adverteren” klikken rechtsbovenaan of direct mailen naar: info@vuurwerkbieb.nl (voor algemene vragen) of janwillem@vuurwerkbieb.nl (voor commerciële vragen). 

Hiernaast kunt u op “Contact” klikken linksbovenaan, voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot Vuurwerkbieb.

Waarom kan ik niet alle vuurwerkwinkels en vuurwerkimporteurs op vuurwerkbieb vinden? 
Alleen vuurwerkwinkels en vuurwerkimporteurs die een samenwerking zijn aangegaan met Vuurwerkbieb staan op Vuurwerkbieb. Zorg jij er echter voor dat er een nieuwe vuurwerkwinkel of vuurwerkimporteur op vuurwerkbieb komt te staan, dan hebben wij een leuke verrassing voor je! 

Hoe werkt de zoekbalk van Vuurwerkbieb?
Je kunt zoeken op artikelnaam en/of artikelnummer. 

Ik wil graag contact met andere gebruikers van Vuurwerkbieb, waar kan dat?
Ga naar https://www.facebook.com/Vuurwerkbieb en vind deze Facebook pagina leuk: je kunt nu meepraten met andere gebruikers van Vuurwerkbieb en blijft altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.

Ik wil graag een vuurwerkverlanglijstje samenstellen van producten die ik op Vuurwerkbieb ben tegengekomen, kan dat?
Jazeker! Elk product wat je tegenkomt op vuurwerkbieb kun je toevoegen aan je verlanglijst door op de knop verlanglijst.pngOp verlanglijst zetten! of het hartje op de overzichtpagina's te klikken. Je verlanglijst kun je vervolgens bekijken door op “Mijn verlanglijst” rechtsbovenaan te klikken, waar je vervolgens zelfs de aantallen en kortingen in je verlanglijst kunt verwerken! 

Ik wil graag alleen het nieuwste vuurwerk bekijken op Vuurwerkbieb is dat mogelijk?
Jazeker! Vuurwerkbieb is zo uniek omdat het werkt met behulp van zoekfiltermogelijkheden; 1 van de mogelijkheden is te selecteren op “Nieuw”, maar daarnaast kun je op bijna alle vuurwerkeigenschappen filteren en zelfs filteren op provincies waar je het vuurwerk kunt kopen wat je op Vuurwerkbieb bent tegengekomen. 

Waarom kom ik op vuurwerkbieb.nl producten tegen die (bijna) nergens meer te koop zijn?
Vuurwerkbieb wil zo compleet mogelijk zijn en ook informatie geven over producten die nog maar op weinig plekken of nergens meer te krijgen zijn. Deze producten worden op vuurwerkbieb aangegeven met een icoontje: archief.png Hiernaast staat onder het product de tekst: “Dit artikel behoort niet meer tot het huidige assortiment en kan slecht nog bij enkele winkels verkrijgbaar zijn". 

© 2013 Vuurwerkbieb | realisatie the webhouse